Dania główne

Potrawy rybne serwowane w naszym lokalu posiadają znak jakościowy Dolina Baryczy Poleca

Stek a la Radziwiłł
Stek według receptury kucharek księcia Radziwiłła.
Karp a la LIDO
Potrawa podawana w naszej restauracji już od lat 60.
Pstrąg nadziewany
Podawany z krewetkami i ryżem, z dodatkiem cytryny oraz zielonego koperku.
Cielęcina w sosie kurkowym
Ujawnia swoje nieziemskie walory smakowe w połączeniu z kluseczkami półfrancuskimi
Łosoś gotowany
Podawany z sosem beszamelowym, ryżem oraz kawiorem.
Mozaika mięs
Okraszona sosem grzybowym wraz z kaszą gryczaną, posypana koperkiem.
Polędwiczki wieprzowe
Potrawa z grilla podawana z sosem borowikowym, jako dodatek polecamy kluski śląskie.
Fileciki z soli
Podawane z sosem ziołowo-koniakowym, doskonale komponuje się z sałatką z kapusty pekińskiej.
Półmisek mięs
Smaczny i wyjątkowo wyglądający półmisek mięs w towarzystwie sadzonego jajka oraz warzyw. Potrawa przygotowywana dla dwóch osób.
Golonka po bawarsku
Pieczołowicie duszona w warzywach i piwie, podawana z kapustą zasmażaną.
Pstrąg cytrynowo-ziołowy
Jeden ze specjałów naszej kuchni. Grillowany pstrąg skroplony cytryną. Jako dodatek polecamy ziemniaki zapiekane.
Produkt został dodany do koszyka